Zongedroogde tomaten tapenade

Een stokbroodje met tapende is voor zo veel gelegenheden een succes! Lekker voor bij de BBQ, voor bij de borrel, salade of soep. Je kan eindeloos variëren! Een tapenade is zo gemaakt en echt een aanrader.

Ingrediënten:

  • 100 gram zongedroogde tomaten in olie

  • 100 gram zwarte olijven zonder pit

  • 50 gram Parmezaanse kaas

  • 2 tenen knoflook

  • zout en peper


Bereiding:

  • Neem een keukenmachine, een bakje met staafmixer of een blender. Voeg de zongedroogde tomaten inclusief olie toe samen met alle andere ingrediënten aan de keukenmachine of blender.

  • Maak fijn met staafmixer en blender.

  • Mocht er te weinig olie in zitten kan je er nog een scheutje olijfolie aan toevoegen.

  • Maak op smaak met een snufje peper en zout.

Eet smakelijk!

18 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel