Vers brood met geitenkaas, gegrilde peer, honing en walnoten

Eigenlijk vind ik bijna alles met kaas gewoon enorm lekker en zeker in combinatie met zoetigheid. Zo combineerde ik dit heerlijke lunch recept. Een broodje met plakjes geitenkaas, gegrilde peer, honing en geroosterde walnoten. Aanrader!

Vers brood met geitenkaas, peer, walnoot en honing

4 broodjes


Ingrediënten:

- Vers brood (het liefst die je zelf nog moet snijden zodat je dikke plakken kan snijden)

- 150 gram geitenkaas (rolletje)

- 1 peer

- 30 gram walnoten

- Schenkhoning


Bereiding:

- Schil de peer en snijd vervolgens in dunne plakjes, halveer deze en leg ongeveer 2 a 3 minuten op de grill.

- Verkruimel de walnoten in een bakpan en rooster ze op laag vuur. Pas op dat ze niet aanbranden.

- Snijd in de tussentijd het brood in dikke plakken en rooster deze onder de grill of in een broodrooster.

- Snijd de geitenkaas in plakjes en verdeel over het brood. Verdeel vervolgens de gegrilde peer over de geitenkaas.

- Neem de walnoten van het vuur en strooi over de broodjes. Neem de honing schenk voorzichtig over het broodje.


Tip: Zet de broodjes nog kort, ongeveer 3 minuten, in de oven voordat je ze opdient zodat de geitenkaas warm en zacht wordt.


Eet smakelijk!

0 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel