Salade met parmaham, mozzarella en perzik

Met een salade valt zo fijn te variëren! Daarnaast kan je het ook nog eens eten gedurende lunch, diner of als bijgerecht. Feest! Zeker tijdens deze warme zomerdagen komt dit recept goed van pas.

Ingrediënten:

  • 100 gram zak veldsla melange

  • 80 grama parmaham

  • 4 perziken

  • 1 bol buffelmozzarella

  • 1/2 komkommer

  • Scheut olijfolie

  • Scheut balsamico azijn

  • Zout en peper

Bereiding:

  • Neem een grote schaal en voeg hier de zak gemende sla aan toe. Snij vervolgens de halve komkommer in blokjes en voeg aan de salade toe.

  • Snij om de pit van de perzik heen en snij ook deze in blokjes. Voeg toe aan de salade.

  • Laat het vocht uit het zakje van de mozzarella lopen en leg de bol mozzarella in het midden van de salade.

  • Verdeel de parmaham in halve plakjes rondom de mozzarella.

  • Giet een scheutje olijfolie en balsamico azijn over de salade en maak op smaak met wat zout en peper.

Eetsmakelijk!


47 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel