Romige kip met rijst, sperziebonen en tzatziki

Een heerlijk diner met romige kip, sperziebonen, rijst en verse tzatziki. Het is makkelijk en staat snel op tafel!

Recept romige kip, sperziebonen en rijst

Benodigdheden 4 personen:

- 500 gram sperziebonen

- 1 bakje verse tzatziki

- 300 gram rijst

- 500 gram kippen-dijen

- 250 gram champignons

- 3 gele uien

- 150 ml crème fraîche

- 50 ml kokosmelk

- Boter om in te bakken

- Snufje zout en peper


Bereiding:

- Vul een pan met voldoende water en kook de rijst. Kook de aangegeven tijd die op het pak beschreven staat.

- Maak de boontjes schoon en kook ongeveer 10 minuten.

- Snijdt intussen de kip in grove stukken en voeg zout en peper toe. Laat de kip zachtjes garen in een wokpan.

- Snijdt de uien en champignons en bak deze in een andere pan, voeg toe aan de kip wanneer deze gaar is.

- Maak de kip af met crème fraîche en kokosmelk. Laat nog een aantal minuutjes sudderen.

- De ingrediënten kunnen het bord op! Voeg tot slot een beetje tzatziki toe om het gerecht af te maken.


Eetsmakelijk!


47 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel