Pizzabrood voor bij soep of salades
Ik vind het altijd heerlijk om iets te eten bij mijn soep of salade. Zoals een broodje, croutons of in dit geval pizza! In dit recept vind je een knapperige pizzabodem met olijfolie, knoflook, zeezout en peper. Heerlijk!

Ingrediënten:
1 pizzabodem
2 takjes tijm
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
Zeezout en peper
Bereiding:
Verwarm de oven alvast voor op 200 graden en haal de bakplaat er van te voren uit. Bedek de bakplaat met bakpapier.
Leg de pizzabodem op het bakpapier.
Neem een schaaltje om de overige ingrediënten in te mengen. Voeg de olijfolie toe aan het schaaltje en pers het knoflookteentje hierin. Voeg vervolgens ook na eigen smaak zout en peper toe of begin met 1 theelepel van beide.
Smeer met een eetlepel of keukenkwast de olijfolie uit over de pizza en verdeel de verse tijm erover.
Bak in 10 tot 12 minuten af in de oven. Serveer direct zodat het nog lekker warm is.
Eetsmakelijk!