Knoflook croutons

Zo zonde om oud brood of stokbrood weg te gooien want je kan er zoiets lekker meemaken. Hieronder volgt het recept voor knoflook croutons. Super snel en makkelijk. Absoluut een aanrader voor door de salade of soep!


Ingrediënten:

  • 1 stokbrood of 3 boterhammen

  • 100 ml olijfolie

  • 2 a 3 knoflook teentjes

  • zout en peper

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Snij het stokbrood in fijne stukjes. Doe de stukjes brood in een kom.

  • Neem vervolgens een klein bakje en voeg hier de olijfolie en de zout en peper aan toe.

  • Pers de knoflookteentjes uit in de olie en mix alles door elkaar.

  • Verdeel het oliemengsel over het stokbrood en meng met een lepel de brood stukjes goed door elkaar zodat de olie zich verdeeld.

  • Verspreid de stukjes brood over een bakplaat en zet in de oven wanneer hij op temperatuur is.

  • Bak de stukjes brood in 15 minuten af.

Eet smakelijk!

21 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel