Kaasstengels

Zo eenvoudig maar zo lekker! Een home made kaasstengels voor bij de borrel, soep of een salade. Een echte aanrader om je kaasstengels zelf te maken.

Kaasstengels

Ingrediënten:

- Bladerdeeg (pakje uit de vriezer of vers bladerdeeg)

- Zakje jonge strooikaas

- Eetlepel olijfolie

- Grof zeezout


Bereiding:

- Verwarm de oven voor op 200 graden. En bekleed de bakplaat met bakpapier.

- Snijd de bladerdeeg in lange stroken, het verse bladerdeeg is al een lang vel. Bij de kleine bladerdeegvelletjes uit de vriezer kan je deze eerst aan elkaar plakken voordat je ze snijd.

- Draai de uiteinden van de stroken in tegengestelde richting zodat het bladerdeeg tot een spiraal vormt. 

- Nadat het bladerdeeg gevormd is leg je deze op de bakplaat.

- Besprenkel het bladerdeeg met olijfolie en een paar wat grof zeezout. - Bestrooi tot slot de kaasstengels met jonge kaas en bak in ongeveer 20 minuten af tot dat ze goudbruin zijn.  - Eetsmakelijk! Tip: Lekker voor bij de borrel, soep of salade!

84 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel