Gevulde puntpaprika's met gehakt

Een gevulde paprika ziet er super feestelijk uit maar is ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiden! Je kan een paprika met van alles vullen, dit keer heb ik ze gevuld met gehakt. Easy recept dus!

Gevulde puntpaprika met gehakt

Ingrediënten:

2 punt paprika’s

300 gram rundergehakt

2 kleine teentjes knoflook

100 gram Parmezaanse kaas

Peper en zout


Bereiding:

- Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.

- Neem een wok- of bakpan en voeg een scheutje olijfolie of boter toe. Voeg aan het gehakt een snufje zout en peper toe en knijp de teentjes knoflook uit. Meng dit door het gehakt en rul het mengsel.

- Snijd de paprika’s over de lengte door de helft en verwijder de zaakjes uit de paprika.

- Vul de paprika met het gehaktmengsel en plaats de gevulde paprika op de pakplaat.

- Strooi de Parmezaanse kaas over de gevulde paprika’s en plaats de bakplaat in de oven.

- Laat de paprika’s ongeveer in 10 minuten roosteren in de oven zodat de kaas is gesmolten en de paprika’s gaar zijn.

- Neem de paprika’s uit en serveer! Eetsmakelijk

32 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel