Croissant met truffel mayonaise, rosbief en rucola

Ik vind croissantjes altijd heerlijk! Ook al eet je ze kaal zonder beleg blijven ze verrukkelijk. Maar dit hartige croissant recept is echt mijn all time favorite!

4 grote croissants


Ingrediënten:

- 4 grote croissants

- 12 plakjes rosbief

- 4 eetlepels truffel mayonaise

- 20 gram rucola sla

- zout en peeper


Bereiding:

- Indien je hebt gekozen voor croissantjes die je nog moet afbakken. Volg de beschrijving op de verpakking en bak de croissantjes af. Laat ze een klein beetje afkoelen.

- Halveer de croissantjes een besmeer een helft van het croissant met truffel mayonaise.

- Verdeel 3 plakjes rosbief over de helft die besmeerd is met truffel mayonaise.

- Voeg naar eigen smaak zout en peper toe aan de rosbief.

- Bedek de belegde helft van het croissant met rucola en sluit het croissantje af met de andere helft.


Eetsmakelijk!


10 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel