Croissant met mascarpone en aardbeien

Een croissant is met van alles te beleggen een smaakt van zichzelf al heerlijk. Dit recept is een romige, zoete variant en absoluut de moeite waard!

6 tot 8 grote croissants


Ingrediënten:

- 6 tot 8 grote croissants

- 250 gram mascarpone

- 250 ml slagroom

- 8 gram vanille suiker

- 12 tot 16 aardbeien


Bereiding:

- Indien je voor croissants hebt gekozen die je nog moet afbakken. Volg de bereiding die op de verpakking beschreven staat en bak de croissants af. Laat vervolgens even afkoelen.

- Begin met het mixen van de slagroom totdat deze is opgestijfd. Voeg vervolgens de mascarpone en vanille suiker toe.

- Snijd de croissants en halveer alle croissants.

- Besmeer een helft van het croissant met het mascarpone mengsel en snijd vervolgens de aardbeien door de helft.

- Beleg het mascarpone mengsel met de gehalveerde aardbeien en sluit het croissant af met de andere helft van het croissant.


Eetsmakelijk!

25 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel