Caprese salade

Een caprese salade kan wat mij betreft gewoon niet ontbreken zodra de zomer aanbreekt. Persoonlijk eet ik het regelmatig als lunch of serveer ik het als bijgerecht bij het diner of barbecue. Het is een heerlijk frisse salade dat een zomers gevoel geeft!

Caprese salade

Lunch 1 persoon / Bijgerecht 2 a 3 personen


Ingrediënten:

- 4 tomaten

- 1 mozzarella bol

- 1/2 rode ui

- 2 eetlepels olijfolie

- 2 eetlepels balsamico azijn

- 2 takjes basilicum

- Peper en zout


Bereiding:

- Snij de tomaten en mozzarella in fijne stukjes en snipper de helft van de rode ui. Meng de gesneden ingrediënten door elkaar.

- Voeg de olijfolie, balsamico azijn, peper en zout toe aan de ingrediënten.

- Maak de opmaak af met een aantal basilicum blaadjes.


Eet smakelijk!



0 keer bekeken

© 2019 by Aan Stephanie's Keukentafel